Varukorg

Har du rabattkod?
Rabattkod:

Totalt

Gå till kassan

Våra brädor

När det gäller våra uppblåsbara Stand Up Paddle-boards och SUP produkter är det kvalité, användarvänlighet och funktionalitet som ligger i fokus på Black Cat Boards. Vårt mål har alltid varit att komma långt bortom slit och släng mentaliteten genom att erbjuda bra produkter som inte bara fungerar över tid utan som också är väl genomtänkta och ser bra ut.

Våra uppblåsbara Stand Up Paddle-boards och SUP produkter utvecklas i Sverige och testas under hårdast tänkbara förhållanden av erfarna paddlare. När vi utvecklar en brädmodell bollar vi alltid idéer med kunder eller paddlare med lång erfarenhet på området och vi strävar alltid efter att finna nya lösningar och finesser som är unika för Black Cat Boards paddelbrädor och tillbehör.

Black Cat Boards är ett svenskt SUP varumärke, och vi lägger det där lilla extra när vi designar våra brädor och
tillbehör. Vi vill att varje brädmodell ska vara optimerad för dess tilltänkta användningsområde och bära ett distinkt
formspråk inspirerat av vår vilda skandinaviska natur. Vi vill att du som använder våra brädor ska känna stolthet i att äga en Black Cat Boards bräda.

Nästa
Se Bildgalleri

Zapper

TranArtboard 4@150x
secondary-imrg
B L A C K C A T B O A R D S B L A C K C A T B O A R D S

Egenskaper för Zapper

 • Snabbhet
 • Stabilitet
 • Tour
 • Barnvänlig
 • Nybörjare

Zapper är en sann äventyrsbräda med sina rötter i forspaddlingen. Det typiska för en Zapper är att den är stabil manövrerbar och extremt stark.

En legendarisk äventyrsbräda som är extremt tuff, funktionell och smidig på vattnet.Från början speciellt framtagen för forspaddling, men brädan har blivit populär i vidare kretsar tack vare sin stabilitet.

Zapper används flitigt av allt från Nybörjare, forspaddlare, dykare, fotografer och flugfiskare till äventyrare. Zapper är för den som vill ha en stabil och funktionell bräda att förlita sig på alla vatten.  

Se Bildgalleri

Dragonfly

TranArtboard 8@150x
jpeg Artboard 49@150x-100
B L A C K C A T B O A R D S B L A C K C A T B O A R D S

Egenskaper för Dragonfly

 • Snabbhet
 • Stabilitet
 • Tour
 • Barnvänlig
 • Nybörjare

Dragonfly har blivit den mest sålda Black Cat brädan genom tiderna. Oavsett om du vill syssla med Yoga, upptäcktsfärder, fiske eller bara slappa, kommer Dragonfly leva upp till dina förväntningar.

Dragonfly är det närmaste man kommer en bräda som är riktigt bra på allt och är den mest sålda Black Cat brädan till nybörjare. En lättpaddlad, stabil och tålig SUP bräda med ovanligt bra glid och paddelegenskaper.

Stabilitet och mångsidigheten har gjort brädan populär bland paddlare på alla nivåer och särskilt nybörjare på SUP. Brädan har tre rejäla handtag för att lätt hanteras på båt, från brygga eller vid en stranden. I fram finns kraftiga elastiska linor för att ta med det du behöver för dagen

Se Bildgalleri

Whte Witch

TranArtboard 12@150x
jpeg2 Artboard 49@150x-100
B L A C K C A T B O A R D S B L A C K C A T B O A R D S

Egenskaper för Whte Witch

 • Snabbhet
 • Stabilitet
 • Tour
 • Barnvänlig
 • Nybörjare

Whte Witch passar dig som vill ha en bräda som går bra vid längre turer. Det innebär att brädan har fokus på bra glid, bättre kursstabilitet och möjligheter att få med packning om så behövs.

Whte Witch är en SUP bräda med fokus på bra glid, kursstabilitet och packmöjligheter för längre turer. Tack vare sina långa raka ytterkonturer är Whte Witch stabil för sin bredd och även utmärkt som fitness eller motionsbräda.

Med generös volym och kraftfull konstruktion klarar Whte Witch två vuxna paddlare utan problem. 

Flera handtag gör brädan lätt att hantera på båt, brygga eller vid en strand. Mängder av fästpunkter gör Whte Witch till ett ypperligt val vid längre paddlingar och upptäcktsfärder. Levereras med en något större touringfena av US finboxtyp för ökad kursstabiliteten. Likt alla Black Cat SUP:ar är Whte Witch extremt tuff och stryktålig och passar vår steniga kust.