Varukorg

Har du rabattkod?
Rabattkod:

Totalt

Gå till kassan

Om oss

Black Cat Boards är ett svenskt märke som startades år 2014 av två vänner i Stockholm. De ville kombinera sin passion för havet och vattensport med ingenjörsmässigt kunnande inom produktion och design. Med ett brinnande intresse för vågsurf och kajak blev steget inte långt till SUP.

"
IDAG ÄR VI LIKA MYCKET EN COMMUNITY SOM ETT FÖRETAG.

Hållbarhet och miljö

Vår filosofi är att undvika slit och släng. Vi satsar på kvalité och det vill vi att du också ska göra. Vi är noga med att våra uppblåsbara SUP:ar är i absoluta toppklass. Därför bygger vi våra brädor med Black Magic R double layer. Vi använder en extremt tät dropstitch vilket ger riktigt styva och tåliga brädor. Visst kostar det lite mer men då får vi också produkter som är beprövade, roliga, tåliga och som du kan växa med i många år. För vad är mer hållbart än en produkt som du älskar och som du använder år efter år?

OM OSS

När vi själva gjorde resan från nybörjare till inbitna paddlare sökte vi efter en portabel och robust utrustning med stil. Men det fanns inte på marknaden. Ambitionen blev därför att designa SUP-brädor i toppklass och skapa snygg utrustning som är anpassad efter vår skandinaviska natur och livsstil.

Idag är Black Cat Boards lika mycket en community som ett företag. Det är många där ute som har bidragit till att Black Cat Boards har en av världens bästa stand up paddleboards. Och vi vill att du ska bli en av oss.

IDAG ÄR VI LIKA MYCKET EN COMMUNITY SOM ETT FÖRETAG.

Svensk design

Black Cat Boards är ett svenskt SUP-varumärke. Vi sysslar endast med SUP och gör uppblåsbara brädmodeller och tillbehör som passar allt från paddlare med lång erfarenhet till nybörjare. Att de är snygga är något du får på köpet.

Vi utvecklar våra produkter i Sverige och låter de testas av erfarna paddlare under hårda förhållanden. Tillsammans med våra kunder kan vi utveckla nya lösningar och finesser som är helt unika för Black Cat Boards.

Varje brädmodell är optimerad för dess tilltänkta användningsområde och bär ett distinkt
formspråk, inspirerat av vår vilda skandinaviska natur. Vi är noga med att våra uppblåsbara SUP:ar är i toppklass och vill att du som använder våra produkter ska känna stolthet i att äga en Black Cat Boards-bräda.