Varukorg

Har du rabattkod?
Rabattkod:

Totalt

Gå till kassan

Om oss

Black Cat Boards är ett svenskt märke och startades 2014 av två vänner i Stockholm med ambitionen att kombinera passionen för havet och vattensport med ingenjörsmässigt kunnande inom produktion och design. Med intresse för vågsurf och kajak i bagaget blev steget inte långt till SUP.

"
Idag är vi lika mycket en Community som ett företag.

Hållbarhet och miljö

Vår filosofi är att undvika slit och släng. Vi satsar på kvalité och det vill vi också att du ska göra. Vi är noga med att våra uppblåsbara SUP:ar är i absoluta toppklass. Därför bygger vi våra brädor med Black Magic R double layer. Vi använder en extremt tät dropstitch vilket ger riktigt styva och tåliga brädor. Visst kostar det lite mer men då får vi också produkter som är beprövade, roliga, tåliga och som du kan växa med i många år. Vad är mer hållbart än en produkt som du älskar och som du använder år efter år?

OM OSS

Vi har själva gjort resan från nybörjare till inbitna paddlare. Vi behövde portabel och robust utrustning med stil men blev aldrig nöjda. Istället startade vi Black Cat boards 2014 i Stockholm med ambitionen att göra snygg utrustning som var gediget produktutvecklad och anpassat för vår skandinaviska natur och livsstil. Idag är vi lika mycket en Community som ett företag. Det är många som bidragit till att vi idag har en av världens bästa stand up paddleboards. Vi vill att du ska bli en av oss.

Idag är vi lika mycket en Community som ett företag.

Svensk design

Black Cat Boards är ett svenskt SUP varumärke. Vi sysslar endast med SUP och gör uppblåsbara brädmodeller och tillbehör som passar allt från paddlare med lång erfarenhet till nybörjare. Att de också är snygga är något du får på köpet. Vi använder oss av ett distinkt formspråk inspirerat av vår vilda skandinaviska natur, människorna runt omkring oss och lite till. Vi vill att du som använder våra brädor ska känna stolthet i att äga en Black Cat Boards bräda.