stäng

Har du frågor?

Ring: 076-1004699

Varukorg

Totalt

Gå till kassan

Kundtjänst

Villkor
Frakt / Leverans
FAQ
Personuppgifter

Villkor

Byten

Du kan fritt byta ex. brädpaket eller utrustning om det blivit fel. Ring eller maila så hjälper vi dig i ditt ärende på info@blackcatboards.se alternativt 076-1004699.


Retur

Du har alltid öppet köp i 14 dagar och kan alltså ångra ditt köp. Eftersom vi har så nöjda kunder är detta extremt ovanligt men om du ska returnera en vara kontaktar du oss på info@blackcatboards.se så löser vi frakt och återbetalning.


Betalsätt

Vi använder klarna eller kort som säker betalning. Vill du använda alternativa betalsätt kontaktar du oss på info@blackcatboards.se

Frakt / Leverans

Frakt/Leverans

Normal leveranstid är 2-3 dagar. Vanligast är att vi använder Bring med hemleverans till dörren. Mindre försändelser går till en servicepoint nära din leveransadress. I vissa fall kan leveranser ske med DHL.


Order

Alla ordrar inkomna efter kl 11:00 läggs dagen efter. Är du i behov av extra snabb leverans rekommenderar vi att du ringer så kan vi se vad vi kan göra.


Spåra ditt paket

Du kommer att få ett mail med en spårningslänk när ditt paket skickats från oss. Där kan du enkelt följa din sändning. Vill du ha mer information rekommenderar vi dig att ladda ned Unifauns app Mina Paket. Där kan du enkelt spåra nästan alla paket som är på väg till dig, oavsett var ifrån du beställer. Du anger endast ditt mobilnummer/e-post för att se paket som är på väg.  Se länken

Byten

Du kan fritt byta ex brädpaket och utrustning om det blivit fel. Ring eller maila så hjälper vi dig i ditt ärende på info@blackcatboards.se alternativt 076-1004699Retur

Du har alltid öppet köp i 14 dagar och kan alltså ångra ditt köp. Eftersom vi har så nöjda kunder är detta extremt ovanligt men om du ska returnera en vara kontaktar du oss på info@blackcatboards.se så löser vi frakt och återbetalning.


Betalsätt

Vi använder klarna och kort som säker betalning. Vill du använda alternativa betalsätt kontaktar du oss på info@blackcatboards.se

FAQ

Är Black Cat brädor gjorda i dubbellager?

Bättre än så!  Vi använder Black Magic R Double layer

Vad är det för tryck i Black Cat Brädor?

25 PSI är maxtryck

Hur väljer jag bräda?

Läs denna artikel Så väljer du bräda

Har ni hemleverans?

Vi skickar dina brädor hela vägen till dörren och mindre försändelser till en servicepoint.

Hur snabbt levererar ni?

Normal leveranstid är 2-3 dagar

Är det sant att Black Cat har en stor fin och trendig butik?

Vi är ett utvecklande och tillverkande företag som visserligen har direktförsäljning online, ännu har vi inte en sk Brand store men funderar faktiskt på det.Personuppgifter

Syftet med denna information är att upplysa dig som kund om vilka personuppgifter som samlas in på vår webbplats (www.blackcatboards.se) och hur personuppgifterna används. Din personliga integritet är viktig för Black Cat och utöver personuppgiftslagen och dataskyddsförordningen (GDPR) följer Black Cat alla tillämpliga regler avseende dataskydd.

Samtycke

Observera att vissa personuppgifter behandlas med stöd av samtycke, till exempel vid marknadsföring (inbegripet nyhetsbrev och kommunikation). Genom att anmäla dig till nyhetsbrev godkänner du sådan behandling av dina personuppgifter. Se nedan om hur dina personuppgifter kommer att behandlas i nu aktuella sammanhang.


Insamlad information

Black Cat Boards samlar in personuppgifter i samband med att du registrerar dig för att ta emot erbjudanden från oss via e-post,  skapar användare på "Mina sidor" och/eller deltar i tävlingar eller mässor anordnade av Black Cat Boards. Vi samlar också in information om din användning av våra webbsidor via cookies.

Black Cat Boards samlar in och behandlar följande information: namn, adress, telefonnummer och e-postadress. I vissa fall efterfrågar vi ditt födelsedatum och ditt godkännande att använda informationen i marknadsföringssyfte, bestående av nyhetsbrev via e-post och andra former av direktmarknadsföring, samt kommunikation via sociala medier efter ditt godkännande. Vi har också möjlighet att använda dina personuppgifter i syfte att rikta direktmarknadsföring mot dig på Internet, till exempel via Facebook och Google.


Hur Black Cat Boards använder dina personuppgifter och vilka andra som kan använda personuppgifterna

Black Cat Boards använder personuppgifterna endast för marknadsföringsändamål eller i samband med att köp genomförs på Black Cat Boards (både via vår webbutik och på mässa). Black Cat Boards samlar in information så att vi kan tillhandahålla våra kunder relevanta erbjudanden som passar kundens intressen. Informationen kommer dessutom att användas för att säkerställa en god kundupplevelse på våra sidor, www.blackcatboards.com

Black Cat Boards AB. 5590279807, är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter som behandlas. Black Cat Boards kommer inte att sälja eller överföra mottagna personuppgifter till tredje part - vilket innebär att du inte kommer att ta emot information från andra företag än oss med anledning av de personuppgifter vi samlat in från dig. 

Lagring och personuppgiftsbehandling kommer endast att ske inom EU/EES-området.

Behandling av personuppgifter kommer antingen ske för att fullgöra avtalet med dig, med stöd av samtycke (exempelvis marknadsföring och nyhetsbrev) eller för att fullgöra en rättslig förpliktelse (bland annat redovisning).

Personuppgifter kommer att lagras så länge som de är nödvändiga för att uppfylla de ändamål för vilka personuppgifterna ursprungligen samlades in. Det innebär att insamlade personuppgifter för marknadsföringsändamål raderas om uppsägning av nyhetsbrev sker eller om du återkallar ditt samtycke. Personuppgifter med anledning av lagda beställningar eller avtal som du ingått med Black Cat Boards kommer att raderas när avtalet har fullgjorts och när alla skyldigheter hänförliga till avtalet har uppfyllts. Personuppgifter som Black Cat Boards behandlar för att fullgöra rättsliga förpliktelser kommer att raderas så snart som de rättsliga förpliktelserna har fullgjorts.

Du har ingen skyldighet att tillhandahålla Black Cat Boards personuppgifter, men det kan vara en förutsättning för att erhålla varor och tjänster. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till behandling av personuppgifter för marknadsföringsändamål. Det enklaste sättet att göra detta är att säga upp nyhetsbrevet genom att följa länken som finns längst ned i varje nyhetsbrev. 

Du har rätt att lämna in klagomål med anledning av behandlingen av dina personuppgifter till Datainspektionen, se mer på www.datainspektionen.se.


Kontakta oss

Om du har frågor om, vill ha tillgång till, eller radera personuppgifter som Black Cat Boards behandlar, kontakta vår kundtjänst via e-post till info@blackcatboards.se